Om os

Vi hjælper organisationer/virksomheder med at fremskynde deres perfomance ved at opbygge de kapaciteter, de har brug for til at tilpasse deres arbejdsstyrke i dag - og uanset hvad fremtiden rummer.

Kontakt os

Forbered din arbejdsstyrke til i morgen - i dag

Grundlagt i 1980 og har over 40 års erfaring med at hjælpe organisationer/virksomheder med at engagere, udvikle og bevare deres talent. Vi hjælper 40.000 mennesker i arbejde hver dag, gennemfører over 12 millioner interviews om året og har med succes overført mere end 3,5 millioner mennesker til nye roller.

Virksomhedsværdier

 

Hos Right Management kommer vores kunder først. Vi fokuserer på datadrevet indsigt, der leverer menneskerorienterede løsninger, der er skræddersyet til hver organisations/virksomheds specifikke behov. Sammen kan vi tilpasse talentstrategi med forretningsmæssige mål for i dag og for den transformerende fremtid.

  • Mennesker

    Mennesker er grundlaget for enhver organisation. Mennesker, der udvikler færdigheder, vokser deres karriere og bliver opfyldt i deres karriere skaber succesfuld forretning, der trives.

  • Viden

    Viden styrker. Ved hjælp af vurderinger og datadrevet indsigt kan vi forstå, hvad der driver folk og virksomheder. Dette muliggør en bedre samtaler for den enkeltes karriere og stærke muligheder for en organisations fremtid.

  • Inovation

    Ligesom vi hjælper organisationer/virksomheder, stræber vi konstant efter at udvikle og at være inovative. Vi samarbejder med bedst mulige teknologiudbydere på tværs af talentlivscyklen for at tilbyde skalerbare løsninger, der holder trit med det stadigt skiftende teknologilandskab.

Talent Solutions kombinerer vores førende globale tilbud RPO, TAPFIN-MSP og Right Management for at hjælpe organisationer med at imødekomme deres komplekse behov for arbejdsstyrke. Talent Solutions udnytter vores dybe brancheekspertise og forståelse af, hvad talent ønsker at give end-to-end, datadrevet kapacitet på tværs af talentlivscyklussen. Fra tiltrækning af talent og erhvervelse til kompetenceoptimering, udvikling og fastholdelse, vi leverer problemfri levering, udnyttelse bedst inden for raceteknologi og omfattende arbejdsstyrke indsigt i flere lande i skala.