Ledelsesløsninger

Eksisterende metoder til at identificere og udvikle ledere fungerer ikke. I 40% af virksomhederne er ledere uforberedte på at imødekomme de forretningsspørgsmål, de vil stå overfor i løbet af de næste tre til fem år.

Kontakt os

Fordi ledere sætter organisationens retning og kultur, påvirker de alle aspekter af en organisations performance. I en hurtigt skiftende verden er en indsigtsdrevet tilgang til at identificere og udvikle ledere mere kritisk end nogensinde.

Hvad vi leverer

Vi hjælper organisationer/virksomheder med at adressere lederskab på alle niveauer. Vores proprietære P3 Leader Model (People, Purpose, Performance) identificerer effektivt ledere med højt potentiale med avancerede vurderinger, og vores kraftfulde lederudviklingsløsninger inkluderer unikke, teknologibaserede, kohortbaserede oplevelser og on-demand coaching.

 • Lederudvikling

  Vi hjælper virksomheder med at tage ledere med stort potentiale og omdanne dem til ledere med stor effekt. Vores løsninger fremskynder udviklingen af ​​ledere og udstyrer dem til at føre effektivt på usikre og dynamiske markeder.


  Lær hvordan

 • Ledercoaching

  Fra onboarding til kompetenceudvikling hjælper coaching ledere med at opbygge selvbevidsthed og producere adfærd, der er tilpasset organisationsstrategi, kultur, værdier, struktur og processer. Disse fremtidige ledere driver forretningsresultater.


  Lær hvordan

 • RightCoach ™ on-demand-coaching

  Adgang til realtid og on-demand-adgang til eksperttræner hjælper medarbejdere, ledere og ledere med at udvikle kompetencer, der er kritiske for at fremskynde forretningstransformation.


  Lær hvordan

 • Teameffektivitet

  Organisationer underinvesterer i at gøre det muligt for deres teams kollektive effektivitet. Vores teamcoaches hjælper hold med at drive specifikke ændringsledelsesinitiativer og omdanne teamdynamik for at udvikle større tillid, gennemsigtig kommunikation og effektivitet.


  Lær hvordan

Løsninger

Right Management hjælper virksomheder med at engagere, udvikle og fastholde deres arbejdsstyrke ved at udnytte data og indsigt til at drive talentbeslutninger. Vi hjælper organisationer med at fremskynde indsatsen ved at opbygge evnen til at tilpasse deres arbejdsstyrke til i dag - og uanset hvad fremtiden må indeholde.

Karriereovergangstjenester

End-to-end karriereovergangsstyring afbalancerer de enkelte medarbejders behov med behovet for forretningskontinuitet og minimal forstyrrelse, fra planlægning til implementering.

Workforce Career management

Workforce Career Management skal være et bæredygtigt og dynamisk fundament for din organisation. Det forbedrer arbejdsstyrkens smidighed og forbedrer arbejdsgivermærket ved at levere karriereudvikling og læringsmuligheder - de ting, som medarbejderne ønsker mest.

Workforce rådgivning

Byg et stærkt, talentbaseret fundament for strategiske arbejdsstyrkeinitiativer, der muliggør langsigtet vækst. Vi leverer en samarbejdsorienteret, indsigt-drevet tilgang fra planlægning af arbejdsstyrke til optimering af talenter og implementering til upskilling / reskilling.

Workforce analyser

Tag bedre, datadrevne beslutninger om dit talent, ressourcer og planlægning, og forbedrer synligheden for din arbejdsstyrke. Vores globale forretnings- og markedsundervisning skaber arbejdsmarkedsindsigt, der informerer om forretningsbeslutninger.

Data dreven kapacitet

Med udbredelsen af arbejdsstyrkedata har organisationer og virksomheder brug for en samarbejdspartner som kan hjælpe dem med at fortolke indsigt, som fremskynder strategiske og fremadrettede beslutninger. Ved at udnytte vores dybe analysefunktioner leverer vi en talentindsigt som muliggøre en optimering af arbejdsstyrken.