Lederudvikling

Udvikling af den næste generation af ledere er identificeret af HR-fagfolk som den største udfordring for menneskelig kapital, som organisationer står overfor i de næste ti år.

Kontakt os

Identificer talent med det største potentiale for succes

Effektiv ledelse er drivkraften bag en vinderkultur. Vores P3 Leader Model (People, Purpose, Performance) er en effektiv, datadrevet ramme, der hjælper med at vurdere enkeltpersoner for fremtidig succes, udvikle vigtig ledelsesadfærd og definere KPI'er, der er tilpasset forretningsmæssige mål.

En indsigt-drevet tilgang til lederudvikling

Vores holistiske, datadrevne tilgang til udvikling inspirerer talentfulde ledere til at lykkes. Ved hjælp af vurdering skaber vi indsigt i individets selvopfattelse, færdigheder og evner og målområder for vækst.

  • Udvikling i den nuværende rolle

    I 40% af virksomhederne er ledere uforberedte på de forretningsproblemer, de står over for nu. Vores lederudviklingsløsninger driver individuel ydelse og forbedrer forretningsresultater.

  • Udvikling i den fremtidige rolle

    Kun 20% af de ledere, der identificeres som højtydende, går med succes videre til højere ledelsesniveauer. Vores målrettede højpotentiale-udviklingsløsninger hjælper med at udvikle talent med højt potentiale inden for 3 kritiske områder: Business, Karriere og Leadership parathed.

  • Specialprogrammer

    Skræddersyet til din arbejdsstyrkes specifikke behov, adresserer vores specialløsninger en lang række lederudviklingsområder, herunder: succession management; medarbejderuddannelse; leder coaching; og performance management.

Lederkonsultation

Vi udnytter vores egen P3-ledelsesmodel og arbejder også med virksomheder for at identificere unikke elementer, der driver ledelsesucces i deres særlige miljøer. Derefter samarbejder vi med klienter for at opbygge virksomhedsspecifik arbejdsstyrke og udviklingsstrategier, der fremskynder væksten i talent og skaber forretningsresultater.