RightCoach™ on-demand-coaching

Med mere end 35 års erfaring med at levere branche-førende coachingløsninger, skaber vores virtuelle coachingprogrammer on-demand talent, og udvikler arbejdsstyrkeindsigt med globalt konsistent coaching tilgængeligt når som helst og hvor som helst.

Kontakt os

Introduktion af RightCoach ™ virtuel on-demand coaching

Med RightCoach ™ tager individer deres udvikling i egne hænder. Samlinger bookes ved hjælp af en fordeling af coachingkreditter, hvor coacher vælger tid, emne og coach, der passer til deres behov. RightCoach ™ bringer vores ekspertise til ledere på alle niveauer i din organisation: online, on-demand, kort sagt, fokuserede coaching sessioner.

Vores coaches

Med et globalt fodaftryk på over 1.000 coaches, vælger deltagerne den coach, der matcher deres behov - hvad enten det er baseret på branche-specialisering, personlig branding-ekspertise eller erfaring med at arbejde med bestyrelsesniveauledere.

  • Globalt akkrediteret

    Alle RightCoach ™ coaches er kvalificerede coaches og har været igennem en robust referenceproces, der er specifik for Right Management. De har mindst 5 års coachingerfaring og har været i ledelses- eller lederstillinger inden de blev coaches. Kontinuerlig faglig udvikling er også et krav til rollen.

  • Flexible løsninger

    Individer kan vende tilbage til den samme coach til efterfølgende sessioner eller vælge en ny coach hver gang, afhængigt af deres udviklingsbehov.

  • Levering af høj kvalitet

    Vi bruger Touchpoint-undersøgelser og Net Promotor Scoring (NPS) for at forstå kandidatens feedback og sikre, at vores coaches leverer en konsekvent oplevelse af høj kvalitet til alle deltagere.