Team Effektivitet

Teknologidrevet forretningsudvikling får teams til at blive mere virtuelle, multikulturelle, forskellige og indbyrdes afhængige. Organisationer skal støtte teams forskelligt for derved at muliggøre deres produktivitet, samtidig med at de er mest effektive i deres brug af ressourcer samt deres intellektuel kapital.

Kom i gang

Forbedre effektiviteten af ​​dine teams gennem en struktureret og coach-ledet tilgang

Vores fleksible Team Effektivitet-løsning er skræddersyet til at hjælpe teams med at nå specifikke, målbare mål. Vi hjælper med at øge opmærksomheden omkring teamdynamik, den værdi, som hvert teammedlem bringer, holdets styrker og hvad der kunne gøre bedre. Vi støtter derefter teamet på dets udviklingsrejse og adresserer de identificerede strategiske eller operationelle prioriteter.

At deltage i en udviklingsrejse

Vores tilgang til team effektivitet er baseret på indsigt. Teams har løbende adgang til ressourcer, herunder en projektkoordinator, coaches og vores digitale ressourcecenter. Gennem vurdering og interviews giver vi indsigt i arbejdsformer, der muliggør bedre samarbejde og styrker tilpasningen til teamets formål. Løbende undersøgelser indikerer teamengagement og tilfredshed for tydeligt at illustrere virkningen og resultaterne af meget effektive teams.