Right Management

Vi gør det muligt for virksomheder og organisationer at tiltrække, udvikle og fastholde de største talenter i et hurtigt transformerende forretningsmiljø.

Kontakt os

Talent Solutions fra Right Management har mere end 40 års ekspertise inden for talentlivscyklus. Vores indsigts- og teknologidrevne løsninger er designet til at arbejde ud fra dine behov samt din virksomheds- og organisationskultur.

 

Vi fremskynder kapaciteten i din arbejdsstyrke for at sikre, at dit talent – og din virksomhed – er parat til at imødekomme kravene fra en strategisk global arbejdsstyrke.

Career Transition programmer

Vores outplacement- og karrierecoaching har hjulpet mere end 3,5 millioner mennesker videre i deres karriere. Det er skræddersyet til medarbejdere på alle niveauer i organisationen, og vi sikrer at medarbejderene understøttes med at finde deres næste job. På samme tid vil dit brand blive beskyttet, og din virksomhed vil opretholde sit forretningsgrundlag.

Lær hvordan

Worforce Career management

Med globale mangler på færdigheder er en karrierehåndteringsstrategi for arbejdsstyrken nøglen til organisatorisk succes. Vi hjælper virksomheder med at skabe smidighed inden for deres arbejdsstyrke gennem kapaciteter inklusive rollekortlægning, vores talentoplevelsesplatform, RightMAP og fleksible programmer til ledere og enkeltpersoner.

Lær hvordan

Leadership Solutions

Baseret på omfattende forskning er Right Management’s ledelsesløsninger drevet af vores ledereffektivitetesmodel, hvilket sikrer, at du investerer i de rigtige mennesker. Vi bruger globalt validerede vurderinger og ekspertcoaching til at hjælpe dig med at identificere og udvikle dine ledere i dag og i fremtiden.

Lær hvordan

Talentløsninger

Vi hjælper organisationer og virksomheder med at styrke den måde hvorpå de styrer og udvikler deres arbejdsstyrke, for på den måde at sikre, at de har de rigtige talenter i dag og i fremtiden. Vi leverer globale, integrerede datadrevne løsninger på tværs af talentlivscyklussen, fra talentattraktion og ansættelse, til oplæring og udvikling og fastholdelse.

Workforce rådgivning

Byg et stærkt, talentbaseret fundament for strategiske arbejdsstyrkeinitiativer, der muliggør langsigtet vækst. Vi leverer en samarbejdsorienteret, indsigt-drevet tilgang fra planlægning af arbejdsstyrke til optimering af talenter og implementering til upskilling / reskilling.

Workforce analyser

Tag bedre, datadrevne beslutninger om dit talent, ressourcer og planlægning, og forbedrer synligheden for din arbejdsstyrke. Vores globale forretnings- og markedsundervisning skaber arbejdsmarkedsindsigt, der informerer om forretningsbeslutninger.

Data dreven kapacitet

Med udbredelsen af arbejdsstyrkedata har organisationer og virksomheder brug for en samarbejdspartner som kan hjælpe dem med at fortolke indsigt, som fremskynder strategiske og fremadrettede beslutninger. Ved at udnytte vores dybe analysefunktioner leverer vi en talentindsigt som muliggøre en optimering af arbejdsstyrken.